Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baba képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Baba - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Baba
Keresés
Találatok száma - 9 db
Évente 130 millió gyermek születik

Évente 130 millió gyermek születik

Évente 130 millió gyermek születik világszerte. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint közülük minden tizedik koraszüléssel jön a világra, a legtöbben a szegényebb országokban, ahol a koraszülöttek túlélési esélyei nagyon rosszak. Az ügynökség ezen kívül arról is tudósított, mennyire megnőtt az utóbbi 20 évben a koraszülések száma a gazdagabb és fejlettebb országokban, különösen Észak-Amerikában és Európa egyes részein. A 90-es évek közepétől 2007-ig tartó időszakot felölelő tanulmány adatai szerint a koraszülések 85 százaléka Ázsiában (évente 70 millió kisgyerek) és Afrikában (évente 40 millió) fordul elő.

Gyermek balett oktatás Budapest

Gyermek balett oktatás Budapest

Balett gyerekeknek Budapest több kerületében. A gyermek balett oktatás, a gyermekek életkorához és tudásszintjéhez igazodik, képzett gyermek balett tanárok vezetésével. 4-6 éves korig balett előkészítő és esztétikus testképzés. 7-10 éves korig gyermek balett I.-es, és 11-14 éves korig gyermek balett II.-es szintű órák, az életkori sajátosságnak megfelelő oktatás. Mit adhat gyermekének a balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A balettiskola helyszíneink kiválasztásánál, figyelembe vesszük a közlekedési lehetőségeket, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetők.

Játékos otthoni nyelvtanulás kisgyermekeknek

Játékos otthoni nyelvtanulás kisgyermekeknek

A Tudormanók oktatócsomag Magyarországon az első olyan kiadvány, mellyel pici gyerekek anyanyelvi szinten tanulhatnak meg egy idegen nyelvet otthoni körülmények között, mindezt játékosan. Kis manók szakszerűen összeállított DVD-k és gondosan kiválasztott CD-k segítségével fokozatosan, játékosan, sikerélményekben gazdagon tanulnak. Sosem érzik magukat sürgetve, természetesnek veszik a korai idegennyelv-tanulást. Az összefüggéseket maguk is felismerve bámulatos gyorsasággal, egy idő után önállóan és mindig örömtelien tanulnak. Az idegen nyelv tanulása során szerzett jó tapasztalatok más idegen nyelvek tanulására ösztönzik majd őket, így a nyelvtanulás nagyszerű élmény lesz a gyermeknek és a szülőnek egyaránt.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Mi legyen a baba neve?

Mi legyen a baba neve?

Van, aki már fiatal korában megálmodja mi lesz majd az évekkel később megszületendő gyermeke neve, és van, aki még a szülés előtti napokban sem tud dönteni. Hétköznapi vagy különleges? Ősmagyar vagy idegen hangzású? Nem könnyű a választás... Többféle módszert javasolunk - ha most még teljesen tanácstalan is, biztosan lesz néhány hasznosítható ötletünk!

Milibaby webáruház - Babaruha

Milibaby webáruház - Babaruha

Egyedi és exkluzív ruhát szeretne gyermekének? A Milibaby webáruház felső kategóriás, minőségi, egyedi és dizájner babaruhák és kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük. A fiú és lány ruhadarabok, mint nadrág, zokni, harisnya és pólók mellett, alkalmi ruhák, pettiskirt, csokornyakkendő, babatakarók, szundikendők, hajpánt, hajcsat is termékeink közé tartozik. Emellett képkeret, étkészlet, kulacs, babafotós kellékek is megtalálhatóak webáruházunkban. Különleges alkalmakra is, mint, Húsvétra, keresztelőre, születésnapra is minőségi ruhákat kínálunk, valamint koszorúslány-fiú ruhák is megtalálhatóak honlapunkon.

Pocifix terhességi alvópárna és baba párna

Pocifix terhességi alvópárna és baba párna

Pocifix - 1 párna 6 funkció. Pihentető kényelem a baba és a mama számára. Terhesség alatt a kismamának segít a kényelmes oldalt fekvésben. Üléskor, autóban, széken, fotelben tehermentesíti a derekat, így megakadályozza a derékfájás kialakulását. Szülés után a baba számára szoptatós párna a kényelmes fekve szoptatáshoz. A szoptatás után a babát ráhelyezve, fejemelő és elfordulásgátló párna, mely segít abban, hogy a bukás következtében fellépő tejet ne nyelje félre a baba. Később azoknak a babáknak, akik nem szeretnek hason feküdni, hasalós párnaként használható, melyre ráhelyezve a gyereket a keze és a látóköre szabadon marad, így biztosítva neki a kényelmes játszási lehetőséget. Ha már hason tud mozogni a baba, akkor a mozgásfejlődés következő szakaszában kúszás-mászás elősegítésére szolgál.

Ruha-sziget blogja gyermekes nőknek

Ruha-sziget blogja gyermekes nőknek

Ruha-sziget, több mint egy webáruház; megtapasztalhatod Te magad is ha betérsz hozzánk. A blogban olyan témákat beszélünk meg, melyek Téged, mint egy modern nőt, édesanyát feltehetően érdekelni fognak. Találhatsz a blogban kisbabás témákat, vagy tanácsokat a kisbabád öltöztetéséhez, fogzási mítoszokat, divat tippeket. Evezz át Ruha-szigetre és olvasgass, érezd hogy ez a blog Neked szól! Persze mi is szeretünk egy kicsit megnyílni a webáruház ablakai mögül , ezért is hoztuk létre a blogunkat. Várunk szeretettel!

Születés előtti apasági vizsgálat

Születés előtti apasági vizsgálat

A DDC Laboratórium által végzett apasági vizsgálat segítségével eloszlathat minden esetleges kételyt a gyermek apjának kilétével kapcsolatban. Pontos és megbízható DNS-vizsgáló eljárásaink során minden törvényszéki mintát kétszer tesztelünk, ami 100%-os megbízhatósághoz, tökéletes eredményhez vezet. A DNS-vizsgálatok elvégzésén kívül szakértői tanácsadást kínálunk a DNS tesztekkel kapcsolatban, beleértve az apasági/anyasági/testvéri és származás/etnikai hovatartozással kapcsolatos kérdéseket is. Segítünk a DNS tárolással, kielemzéssel kapcsolatos kérdésekben, és törvényszéki tanácsadást is folytatunk.

Természetes fájdalomcsillapítás a babáknál

Természetes fájdalomcsillapítás a babáknál

Babák fogzásakor jelentkező fájdalom az ínyen kellemetlen érzést és gyulladást okoz, melynek következtében a babák nyűgösek lesznek, és ezáltal pihenni se tudnak megfelelően. Ennek a kellemetlen fájdalom érzetnek a leküzdésére van az OSA fogínygél, mely kizárólag természetes összetevőkből készült. A termék online rendelhető, a Cremum Pharma Kft. jóvoltából. A növényi alapanyagokból és propoliszból összeállított gél semmiféle káros anyagot nem tartalmaz, amely a babák számára rossz hatással lenne a fejlődés időszakában.

Tuti menü