Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fitten képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Fitten - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Fitten
Keresés
Találatok száma - 14 db
Balett oktatás

Balett oktatás

Balett tanfolyam Budapesten a XIII. kerületben. Tedd harmonikussá mozgásodat balett tréning segítségével. A balett tréning az elmúlt 100 év alatt szinte tökéletesre fejlődött, nem túlzás kijelenteni, hogy a balett minden tánc alapja! Speciális gyakorlataival a tánchoz szükséges izmokat a leghatékonyabban és leggyorsabban lehet kifejleszteni. Nem szabad elfelejteni a biztonságot sem, a balett-rúd biztonságában, támaszkodva-kapaszkodva lehet végrehajtani a gyakorlatokat, így a táncos legfontosabb eszköze a teste és annak részei, izmok, izületek és szalagok, mind-mind biztonságban vannak.

Balettiskola felnőtteknek

Balettiskola felnőtteknek

A klasszikus balett felnőtt korban is megtanítható és megtanulható! Látogass el tánciskolánkba, ahol a teljesen kezdő szinttől, fokozatosan sajátíthatod el a balett alapjait. Hidd el, a kitartó munkának, és a sok-sok türelemnek meglesz az eredménye: már 2-3 hónap után tudatosan kezded használni a tested, a karjaidat és a lábaidat, megtanulod a kifejezéseket, mozdulatokat, megismered a gyakorlatokat, és azok sorrendjét. A balett nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is rengeteget ad: erősebb, magabiztosabb és nőiesebb leszel!

Egészséges életmód programja

Egészséges életmód programja

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. A szakemberek egybehangzó véleménye szerint csak az egészséges életmód általánossá válása fordíthatná meg a jelenlegi tendenciát, javíthatna az igen kedvezőtlen egészségügyi adatokon. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Felnőtt balett tanfolyamok Budapesten

Felnőtt balett tanfolyamok Budapesten

A klasszikus balett az a művészeti ág, amely feszes bájával menthetetlenül szerelmessé tesz magába, még a módszertanát is áthatja az a varázslat, melytől könnyen megszédül az elme. Az egész olyan, mint egy bódító édes illat, amely bűvösen tehet kortalanná és örökké emberi vágyakat, szépségeket... A balett tanfolyamon megtanulhatjátok a klasszikus balett alapjait, a helyes testtartást, a harmonikus mozgást. A balett oktatás alaposan felkészít, hogy az órarend szerinti órákba, az alapvető balett mozdulatok és kifejezések birtokában, magabiztosan tudjatok bekapcsolódni.

Hastánc - Diana Oriental Dance

Hastánc - Diana Oriental Dance

Úgy gondolom minden nő megérdemli, hogy tudja, ő egy csodálatos teremtmény, és szeretni tudja magát olyannak, amilyen. Önmagunk elfogadása a kulcs ahhoz, hogy testi-lelki harmóniában éljünk és ki tudjunk teljesedni. Hastánc közben minden egyes mozdulatból az ősi női energia sugárzik, és áramlik szét az ember testében. Az így felszabaduló energiák pedig visszahatnak a lelkünkre, és egy virághoz hasonlóan elkezdünk kinyílni kívül-belül. A mélyen legbelülről jövő harmóniában, elégedettségben, és önbizalomban rejlik a női kisugárzás és vonzerő. Ez pedig a hétköznapokba is elkísér.

Hastánc oktatás

Hastánc oktatás

Az 1001 Éjszaka Hastánc Stúdióban minden hastánc óra egyben alakformáló testedzés is. Amit nálunk táncórán tanulsz, megváltoztatja a testtartásod, a járásod, és minden egyéb mozdulatod. Kecsesebb leszel, és szert tehetsz sugárzóan nőies megjelenésre. Sajátítsd el nálunk a szépség művészetét az 1001 Éjszaka Hastánciskolában! Az aktív tanítással töltött évek alatt kidolgoztam egy olyan hastánc oktatási módszert, amiben a táncolva tanulásé a főszerep. Röviden fogok magyarázni és táncolni fogsz egész órán, hogy átmozgassuk az izomzatodat, és minél többször érezhesd, hogy átjár a hastánc nőies ereje.

Hastánc Oktatás - Élő Dobos Hastánc Kezdőknek

Hastánc Oktatás - Élő Dobos Hastánc Kezdőknek

Változtasd meg alakod és tartásod a hastánccal és ajándékozd meg Magad harmonikus nőiességgel egy életre! - amit mások csak a külső szépség megszerzésével töltenek! Szeretnél nőies mozgással tökéletesíteni az alakodon? Elégedetlen vagy a nőiességed megélésével? Érzékeny és ingerült vagy a ciklusod előtt? Tudni akarod, hogyan segíthet neked ebben a hastánc, egy hastánc tanfolyam, egy hastáncos?

Speedfitness Budapesten -  Új, forradalmian hatékony technika

Speedfitness Budapesten - Új, forradalmian hatékony technika

Szeretné lerövidíteni az edzés időt? A speedfitness multifunkcionális technikával most nem csak hogy lerövidítheti edzés idejét, de még hatását is növelheti! A speed fitness az edzés világában egy teljesen új kaput nyit meg: sokkal rövidebb idő alatt rendkívüli módon effektívebb tréninget végezhet! Az elektromos izomstimuláció testét nem teszi ki olyan fölösleges megterhelésnek, amely egészségtelen például a szalagoknak, inaknak, izületeknek. Eddzen Ön is speedfitness-t Budapesten! Speed fitness a MOM-nál.

Stílus Jóga és Torna Stúdió Debrecen

Stílus Jóga és Torna Stúdió Debrecen

Debrecen első női torna és jóga stúdiójának honlapján a különféle női tornák, jógatanfolyamok, intim és terhestornák leírásai találhatóak időpontokkal és az oktatók bemutatkozásaival. Honlapunkon ezen felül receptleírások, a tornastúdióban készült képgaléria és az árusított bio- és kozmetikai termékekről is olvashatnak.

Hirdetés
Szalai Anita - hastánc

Szalai Anita - hastánc

A tánc az életem...ez már gyermekkoromban is egyértelműen megmutatkozott. Minden eseményt megragadtam arra, hogy szülőknek, nagyszülőknek, tanároknak, ismerősöknek valamilyen táncprodukciót előadjak, igen sokszor osztálytársakat, barátnőket bevonva a dologba. Mivel ének-zene tagozatos iskolába jártam (a gyöngyösi Egressy Béni általános Iskolába), az énekkaron kívűl a hegedűlés művétével is megismerkedtem (gyöngyösi Pátzay János Zeneiskola), de mindig is a tánc volt az, ami igazán elvarázsolt. Felnőtt koromig mindezt hobby szinten űztem, viszont a hastánccal való megismerkedés erősített meg abban, hogy komolyan, profi szintem foglalkozzak a tánccal. Számomra a hastánc a nőiesség teljes megélése. Első tánctanárnőmnek, Kubacsekné Gulyá Évának - a jászárokszállási Extázis tánccsoport vezetőjének - köszönöm, hogy elindított ezen a pályán. Pedagógusként (diplomás tanító, KRE-TFK, Nagykőrös) a hastánc oktatásában a legnagyobb örömet az adja számomra, hogy látom tanítványaimon a boldogságot, az örömet, amit ez a tánc nyújt nekik, és rendkívűl büszke vagyok rájuk. Hastáncoktatói szakképesítésemet a Mahasti - Magyar Hastáncintézetben szereztem.

T-klub Tánciskola

T-klub Tánciskola

A tánc és az emberek tánc iránti vonzalma valószínűleg egyidős a zenével. Gyűjtögető és vadászó őseink már a tűz körül ülve is próbáltak különböző eszközökből hangokat kicsikarni és ezekre a kezdetleges ritmusokra táncoltak is. Persze ekkor a táncnak még elsősorban rituális és vallási szerepe volt. Ez a rituális és vallási szerep bizonyos táncokban a mai napig megmarad, főleg az iszlám és hindu valláskörökben, ám napjainkban a tánc elsődleges célja az örömszerzés és legtöbben kikapcsolódásként, hobbiból mozognak, esetleg összekötve a kellemeset a hasznossal a rendszeres tánc által próbálnak megszabadulni pár kilótól. Az azonban, hogy valaki szeret táncolni még nem jelenti azt, hogy tud is. Tánciskolánk lehetőséget kínál, hogy a legismertebb társastánc típusokban bárki elsajátítsa az alapvető ismereteket, sőt ha affinitást érez magában akkor akár profi szintre fejlessze tudását. Ha Ön is szeretne a parkett ördöge lenni vagy csak megunta táncnak titulált botladozását, akkor szeretettel várja a T-klub Tánciskola Budán.

Társastánc oktatás Debrecenben

Társastánc oktatás Debrecenben

Ismerkedjen meg a világ legkedveltebb táncstílusaival (a szambával, a rumbával, a csacsacsával, az angol és bécsi keringővel) debreceni tánciskolánkban! Célunk, hogy a lehető legteljesebb oktatást nyújtsuk minden tanulónknak és megtanítsuk őket bátran, magabiztosan és kreatívan mozogni a zenére. A legfiatalabbaktól (3 évesektől) az idősebbekig mindenkit szívesen látunk tánciskolánkban, ahol nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a különféle táncok elsajátítása ne csak jó hangulatban teljen, de egyben magas szintű tudással gazdagodjanak tanulóink.

Vitorlázás - Vitorlásverseny

Vitorlázás - Vitorlásverseny

A vitorlásverseny élőben zajlik, a szervezés online történik. Vitorlásversenyre a hajó kapitánya és legénysége jelentkezhet nálunk. Ha van hajód, legénységed és szeretnéd kipróbálni milyen profik vagytok, akkor lépj be a Yardstick közösségbe, ahol ott van mindenki aki szereti a vitorlázást.

Yasmina hastánc

Yasmina hastánc

Yasmina hastánc iskola. Belly dance hastánc oktatás - tanfolyam és tábor. Hastánc fellépések, műsorok és előadások az orientális tánc, törzsi tánc kedvelőinek. Tánctanári diplomásként több, mint 10 éve fordult az érdeklődésem a hastánc irányába. Magyarországon ekkor még kevesen foglalkoztak e szép tánc népszerűsítésével, oktatásával. Ezért nekem is fel kellett készülnöm, hogy ezt a varázslatos táncot tanítani tudjam. Tánctanárként útra keltem szakmai ismereteket szerezni, olyan országokba, ahol már évszázadokra visszanyúló hagyományai voltak e szép tánc művészetének, oktatásának. Sok oktatóm közül talán a legtöbbet a világ legtüneményesebb, már akkoriban is az idősebb korosztályhoz tartozó arab- török származású hastáncostól, Kochártól tanultam Izraelben. Amikor megkérdeztem tőle, hogy szerinte mit nyújt a hastánc, nemes egyszerűséggel foglalta össze: erős női harmóniát, amelyet egyéni szintű technikával mindenki megteremthet magában. A sok- sok esztendő elteltével ezt ma már én is vallom.

Tuti menü