Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ezotéria képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Ezotéria - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Ezotéria
Keresés
Találatok száma - 13 db
A Tarot mondta meg: kisbabám születik

A Tarot mondta meg: kisbabám születik

Nyolcéves lehettem, amikor egyszer, egyedül maradva otthon, odalopóztam a bárszekrényhez és kitártam az ajtaját. A kezem reszketett, a térdeim össze akartak csuklani, de nem hátráltam meg. Kihúztam a nyekergő, cirádás fiókot, és kiemeltem anyukám rongyos, agyonhasznált Tarot kártyáját. Anyu soha nem jósolt nekem azelőtt, inkább harmadszor is elmesélte a Szépség és a Szörnyet, de a jövőbe nézegetést nem tartotta gyerekhez illő foglalatosságnak. Viszont engedte, hogy játsszak a kártyával, hogy megnézegessem a szép képeket, hogy elidőzzek a Főpapnő csodálatos haján, ruháján. De nem hagyott kettesben a Tarot-val soha. Éppen ezért volt olyan felkavaró, hogy végre teljesen egyedül a kezembe vehettem.

Ancsajósnő

Ancsajósnő

Minden ami az ezotériával, jóslással kapcsolatos! Az ezotériával, és azon belül a jóslással 16 éve kezdtem foglalkozni. A munkám ezután kibővült rengeteg más irányú, de ezotériával foglalkozó témakör felé is, így a fő tevékenységi kör az ezotérián belül a jóslás és online jóslás, boszorkányság, szerelmi kötés, rontás levétel. Ezen kívül az ezotéria sok más ágaiban is hasznos tanácsot találsz. Tevékenységem otthon, a jósdámban végzem, de az ország több régiójába is kiutazok legalább hetente egyszer. Ha a honlapomra ellátogatsz, ott több tevékenységi leírást is találsz, a fórumon online jóslás lehetőséget, Ajka vonzáskörzetében boszorkány klub eseményeinek a leírását. Ha szeretsz az ezotérián belül tevékenykedni az oldalamon az ezoterikus fájljaidat bővítheted, és megoszthatod másokkal is. Tanácstalan vagy? Itt a fórumon a közösség tagjaival megbeszélheted a problémádat, vagy segíts a többieknek a sajátjukat megoldani!

Évzáró ezotéria

Évzáró ezotéria

Mi vár ránk a következő évben: világvége, vagy a megérdemelt hét bő esztendő kezdete? Mi határozza meg, hogy kik vagyunk: amit magunk átéltünk, vagy esetleg egy előző élet maradványai? És honnan származik az a kultúra, amelyben felnőttünk - lehetséges, hogy elveszett tudás áll mindennapjaink hátterében?...Múlt, jelen, jövő. Ott van kezdetnek Nostradamus. A rejtélyes látnokról legendák sora kering, tucatszám sorolhatnánk fel azon jóslatait, amelyek megvalósultak. Jo Durden Smith Nostradamus - Próféták és látnokok című kötete bár az ő alakjával foglalkozik a legbővebben, azt sem hagyja, hogy más látnokokról megfeledkezzünk. Legyen szó a Jövendölések könyvéről, az Ószövetség prófétáiról vagy az alkimistákról, olvashatunk jóslatokat, beavat minket a szerző a próféciák megfejtésének módjába - és persze részletesen elemzi Nostradamus a múltra, jelenünkre és jövőnkre vonatkozó jövendöléseit. Hitler, Oszama bin Laden vagy a Malakiás jövendölése szerint XVI. Benedek után a sorban következő utolsó pápa egyaránt megtalálható a sorban. Kinek ajánljuk? Nostradamus-rajongók, a világvége-elméletek hívői, és a mindezen felháborodni kívánók.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Hogyan használd az ezoterikus módszereket?

Hogyan használd az ezoterikus módszereket?

Nagyon sok minden forog közszájon a tarot-ról, az asztrológiáról és egyéb ezoterikus eszközökről, de mielőtt ezekhez nyúlunk egy-két dologgal érdemes tisztában lenni. Először is azzal, hogy mire használható és mikor nem ajánlott. Például nagyon sokszor a döntés felelőssége elől menekülünk, vagy csupán visszaigazolásra vágyunk, de egyetlen módszer sem tudja helyettünk felvenni a harcot a belső bizonytalanságunkkal és dönteni sem tud helyettünk. A cikkben részletesen átvesszük, hogy mikor és mire használhatóak eredményesen ezek a módszerek.

Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.

Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.

Keul Ildikó személyiség- és sorselemző, az asztrológiával, Tarot kártya vetésével és numerológiával állítja össze a személyre szóló jövendőmondást. A horoszkóp készítéséhez szükséges a pontos születési idő, amiből megtudható, mi az aszcendens, napjegy, hol áll a Hold és a bolygók, amik mind meghatározzák a jellemet. A Tarot kártya szimbólumai megmutatják a szerepeket, történésekhez való hozzáállásokat. A számmisztika, a születési dátum alapján ad jellemzést az emberről. Mindhárom módszerrel a jósláson kívül, az önismeret is fejleszthető.

Jósolj magadnak! Mit hoz az új esztendő?

Jósolj magadnak! Mit hoz az új esztendő?

Sokan szeretnék tudni, mit hoz a jövő, de legalább is az elkövetkezendő év. Mindezt elárulja a tealevél, a kávézacc vagy az ólom. Mindegyik jóslási fomra működik, de azért nem kell túlságosan komolyan venni, hisz ez csak játék! Kínában évszázadok óta tealevélből, a Közel-Keleten és Dél-Amerikában kávézaccból kutatják, mit hoz az új év. Európában az ólomöntés jött ismét divatba. Valójában a három jóslási forma azonos elven alapul: a formálódó képekből próbálnak következtetni a várható eseményekre. A kapott ábrák magyarázata pedig mindegyiknél hasonló.

Kapcsolat a csillagokban

Kapcsolat a csillagokban

Ugyan csak a hobbim volt, de már évek óta tanulmányoztam az asztrológiát, amikor ez az eset történt. A hosszú évek alatt már megtapasztaltam, hogy bármilyen hihetetlen is, de az asztrológia tényleg működik, de őszinte leszek, erre azért még én sem számítottam! Az, hogy a bolygók mozgása ilyen nyilvánvalóan visszatükrözze mindazt, ami történt még engem is meglepett. Egy elkóborolt kedves, egy gallyra ment kapcsolat és mindez az asztrológia szimbólumrendszerével végig követve - erről szól a történetem.

Kártya Jóslás

Kártya Jóslás

Telek Angéla 1971-ben született, és már gyerekkorában kitűnt többi osztálytársa közül. Felnőtt korában rengeteg lelki beteg emberen segített. A kártya jósláson kívül rendkívül jól ért a számmisztikához, a szerelmi jósláshoz, és élettársi tanácsadást is vállal. Ha szeretné megismerni jövőjét, akkor tekintse meg honlapunkat részletesebb információkért!

Kézműves mandala teamécsestartó

Kézműves mandala teamécsestartó

Kézzel festett egyedi mandalás teamécses tartó. A mandala eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti és indiai kultúrához köthető, ahol ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz. A mandalás mécsestartók nyugalmat és meghittséget visznek otthonába. A mécsestartók a Yankee Candle teamécsesekkel kiegészítve egyedi ajándékok lehetnek az ezotéria iránt érdeklődőknek. Figyeljen belső hangjaira és lazuljon el teamécseseink és illatgyertyáink segítségével. Rendelje meg online és mi házhozszállítjuk kedvenc Yankee Candle termékeit.

Hirdetés
Mester Tamás pofont kapott - ezokurzuson titokban

Mester Tamás pofont kapott - ezokurzuson titokban

Amikor elkezdtem tanulmányozni a védákat, az életem kettészakadt: az egyik felem meditációt és szentséget akart, a másik pedig bulizást és csajozást - mondta Mester Tamás a Megvilágosodás teljessége kurzuson, ahol titokban jártunk. Hosszú az út a boldogságig, de élvezni kell - állítja Milesz Sándor természetgyógyász, aki a parasztvakítás főhadiszállását látta meg az ELTE Gólyavárában. A Megvilágosodás teljessége kurzus második része következik most azután, hogy korábban beszámoltunk A.J. Christian ezoterikus tanításairól. Mint arról az első részben már szó volt, fotózni és diktafont használni tilos volt a kurzuson, így az apostolok technikáját kellett felfrissítenem, hogy vissza tudjam adni a gondolatokat, amelyek az előadássorozaton elhangzottak. Milesz Sándor a gyerekkorától kezdte a küldetésének bemutatását.

Mit üzennek az álmaid?

Mit üzennek az álmaid?

Az álmoknak régóta fontos szerepet tulajdonítunk, ám az álomkutatás még mindig gyerekcipőben jár. Abban egyetértenek a tudósok: az álmokra szükségünk van a lelki egészség megőrzéséhez. De vajon hogyan születnek az álmok? És mi lakozik üzeneteik mögött? A kutatások azt mutatják, hogy minden ember álmodik. Tehát az is, aki egyáltalán nem emlékszik az álmaira. A vizsgálatok szerint vannak olyan emberek, akiknek a tudattalanját és a tudatos elméjét szinte átjárhatatlan fal választja el egymástól. Ők hiába álmodnak, álmaik nem jutnak át ezen a falon, így ébredés után semmire nem emlékeznek. Emiatt azonban nem fenyegeti őket károsodás. A felmérések szerint ezek az emberek gyakran sikeres vezetők vagy sportolók.

Sikertréning spirituális szemléletű embereknek

Sikertréning spirituális szemléletű embereknek

Úgy találtam, hogy sokan megértik a vonzás törvényének a lényegét, de, hogy az életükben is tudják alkalmazni, ahhoz már segítségre van szükségük. Ez az amivel én foglalkozom. Támogatom a klienseimet a vonzás törvényének alkalmazásában, hogy valóra válthassák az álmaikat. A tanácsadásom egészen spirituális szemléletű, hogy felismerjük, hogy a Forrással való kapcsolat nem csak annak az alapja, hogy vonzzuk a kívánt dolgokat, hanem annak is, hogy boldog legyen az életünk.

Tudd meg a jövőd! 7 jóslási technika

Tudd meg a jövőd! 7 jóslási technika

Rád talál végre a nagy szerelem? Jövőre is egészséges leszel? Néhány misztikus technikával választ kaphatsz a kérdéseidre. Amiről a kártyák árulkodnak - Az újévi jóslás közkedvelt eszköze a 78 lapos tartot kártya. Egyes források szerint a tarot bölcsessége az elsüllyedt Atlantiszról öröklődött át. Az kártyát amúgy az ókori Egyiptomban a beavatási rítusokhoz használták. Egy egyszerű learkási mód. Keverd össze a kártyát, és közben gondolj a kérdésedre. Húzz ki három kártyát, majd rakd le őket jobbról balra egymás mellé. A balszélső mutatja a problémát, a középső a jelen helyzetre utal, a jobbszélső pedig a megoldásban segít.

Tuti menü