Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Női autók képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Női autók - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Női autók
Keresés
Találatok száma - 5 db
A tökéletes női autó

A tökéletes női autó

A tökéletes női autó - Mit vegyenek azok a nők, akik nem elég cukik egy almazöld Micrában? Három majdnem penge verda tökös, de azért szoknyás csajoknak. Kicsit meleg így ez az édeshármas, de a különböző súlycsoportok és korosztályok hasonló életvitelű gazdáik mellett ugyanazt a funkciót töltik be. Mindenki magának választotta és vette használtan az autót (természetesen férfi minőségellenőrökkel), legfeljebb ketten utaznak bennük, kevesebbet belvárosban és többet országúton, ha kell, hajópadlót és sittet szállítanak, de munkájukon kívül semmi közük egymáshoz.

AutoNelly

AutoNelly

Az Autó Kelly Sümeg Kft. nem hivatalos weboldala női szemmel nézve. Közérthetően nyújt segítséget az autó tartásával, szervizelésével kapcsolatos problémák megoldásához, felmerülő gyakori kérdésekre ad választ, illetve lehetőséget nyújt további kérdések feltevésére. Történeteket közöl a műhely életéből, az ügyfelekről, érdekességeket, vicces történeteket mesél a szervizben történtekről. Bemutatja az ott dolgozók mindennapjait, inkább a vidám történetekre fókuszálva. Nem ad autószerelési tanácsokat, de különböző hibajelenségek esetén irányt mutat, kit kell keresni.

Férfivélemény: Nők a volán mögött - igen, de!

Férfivélemény: Nők a volán mögött - igen, de!

Szex, szerelem, kapcsolatok, család, divat, karrier - az élet, aminek mi, nők csak az egyik aspektusát ismerjük. De hogyan látják Ők a dolgokat, akik állítólag a Marsról jöttek? Ördögh Bálint most a női és férfi sofőrök közti különbségekről elmélkedik. Sztereotípia, hogy a nők rosszabbul vezetnek, mint a pasik. De tényleg csak az? Elvégre egyetlen komoly női autó- vagy motorversenyzőt sem ismerünk...Szeretném előre leszögezni, hogy én nem tartozom azon férfiak táborába, akik helyből lehülyéznek egy nőt, ha kocsiba ül - mármint a volán mögé. Nem hiszek ugyanis abban az alapvetésben", hogy a hölgyek eleve rosszabbul vezetnének, mint mi. Szerintem, ha valaki mazsola, tutyimutyi, tötymörgős béna az utakon, az a nemi hovatartozásától függetlenül is az. Tény viszont, hogy a profi autó-motor sportban kevés női versenyző van. Ennek pedig bizonyosan oka van, és nem hinném, hogy csak a fizikai állóképességbeli különbségről lenne szó. Sok nőismerősöm mellett ültem már utasként - milyen jó is az, amikor az ember kedvére iszogathat egy-egy baráti bulin, tudván, hogy a végén saját sofőrje lesz! -, és engem kifejezetten szórakoztatott néhányuk vezetési stílusa.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Híresek és autósok

Híresek és autósok

Mióta mi is megtanultunk tökéletesen vezetni, az sem mindegy, milyen kocsi kulcsát szorongatjuk a kezünkben. Persze nem csak a márka fontos, hanem az is, hogy a járgány milyen színű...Liptay Claudia: Megvette álmai autóját" Már gyermekkoromban arról álmodoztam, hogy egyszer majd nyitott tetejű autóm lesz. Elmondhatatlan érzés, mikor beülök a kabriómba, felpillantok, és felettem az ég. A kocsim meggypiros, kényelmes, sportos és elegáns, fehér bőrülésekkel, egyszerűen imádom! Kétségtelen, hogy az embereket nem hagyja közömbösen a látványa, meg szokták nézegetni, nekem mégis védettséget ad. Ez az én saját birodalmam. Igazi női autó: a rágógumipapírtól az erősen morzsálódó, puffasztott szeletekig minden van itt, mondhatnám, hogy csak halott ejtőernyőst nem találnának benne. És egy könyvet is mindig behajítok. Most éppen a Szex és New York magyar kiadásával kocsikázom. Nagyon mosolygós vagyok vezetés közben, a kedvességre ugyanis nehéz mogorván reagálni. Bevallom, nagyon régen, még a párkapcsolatom előtti időkben flörtöltem is autózás közben, de ez már a múlté! Egyébként dinamikusan és jól vezetek. Nem agresszíven, de temperamentumosan. A stílusomon mindig meglátszik a lelkiállapotom: ha bizonytalan vagyok, úgy is vezetek. Ha viszont minden rendben, nincs az a dugó, ami kikészítene.

Női autó és magától parkol

Női autó és magától parkol

Fillérekből eljár, beszélget velünk, mosolyog ránk és megnyugtat, ha már agyunkra megy az összes többi autós. A Nissan Pivo II lehet a jövő női autója, amely nem egyszerűen leparkol a sofőr helyett, de jó barátunk is akar lenni.

Tuti menü