Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Női karrier képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Női karrier - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Női karrier
Keresés
Találatok száma - 7 db
Angol és magyar nyelvű állásinterjúra felkészítés

Angol és magyar nyelvű állásinterjúra felkészítés

Hatékony angol és magyar nyelvű állásinterjú felkészítés üzletembertől Csillaghegyen ill. egész Budapesten, személyesen és online bevált, hatékony módszerrel. Húszéves nemzetközi vezetői, HR management, cég-pszichológiai és angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal személyre és bármely szintű pozícióra szabott felkészítés, szituációs gyakorlatok, szakmai nyelvezet, társalgás, kifejezések, beszédkészség.

Avon

Avon

Az Avon a hölgyeknek már 1886 -tól remek munkalehetőséget kínál. Valójában ez több mint munkalehetőség, ez karrier! Bárki csatlakozhat és bővítheti az Avon termékek értékesítői hálózatát. Az értékesítés és az üzletépítés titka az MLM okos felhasználásában rejtőzik. Sajnálatos módon Magyarországon nagyon rossz megvilágításban tálalták a szépségtanácsadók annak idején ezeket a munkalehetőségeket, s mivel anno amikor ezek a lehetőségek berobbantak hazánkban még az Internet sem volt elterjedt, így elmondhatjuk, hogy ügynököket képeztek ki házalásra. Az utálat a levakarhatatlanságukból táplálkozott, s ez kivetítette a negatívumot az egész MLM - Multi Level Marketing üzletépítési modellre. Azonban az MLM -et lehet okosan is, házalástól és mások zaklatásától mentesen is művelni. Az Avon Budapest Info segítségével Ön is elsajátíthatja, kortól és nemtől függetlenül, hogy az Internet segítségével miként lehet azt elérni, hogy a potenciális vásárló keresse meg Önt és ne Önnek kelljen az ügyfelek után rohannia. Persze az Avon Budapest Info által alkalmazott technika nem könnyű. Szívvel lélekkel és időráfordítással kell dolgozni. Ugyanakkor hosszabb távon az erőfeszítéseket siker koronázza!

Hősnők - lelki inspiráció modern nőknek

Hősnők - lelki inspiráció modern nőknek

Önbecsülés, önbizalom, önismeret: ezekre szükséged lesz a család, a munka, és az önmegvalósítás közti egyensúly megtalálásához. Olvasd tippjeinket! A HősNők.hu azt tűzte ki célul, hogy segít a nőknek az önbecsülésük, az önbizalmuk és a lelki állóképességük fejlesztésében, hogy minden nő úgy élhesse az életét, hogy 80 évesen, unokáktól körbevéve úgy mesélhessen a múltról, hogy az példaértékű legyen a felnövekvő generáció számára. Az a küldetésünk hogy az életed HősNője legyél, és soha ne áldozat! Ne legyél a körülmények áldozata, ne legyél mások döntéseinek áldozata, ne legyél a család összetartásának áldozata, a pénz, a munka, a háztartás, a betegségek áldozata. HősNő legyél, ne mellékszereplő!

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Ingyenfotózás - Modell fotózás

Ingyenfotózás - Modell fotózás

Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelősségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!

Kismama állás

Kismama állás

Becsapós ajánlatok, átverős oldalak - akármerre indulsz el a távmunkakeresésben, alig találsz valódi lehetőségeket. A 21. században már nem számíthatsz a munkáltatók segítségére: ha biztos bevételekre szeretnél szert tenni, a saját lábadra kell állnod. De ezt nyilván magad is érzed... Mégis akkor, hogyan és mit tehetsz?

Női megújulás coachinggal

Női megújulás coachinggal

Life coachként a munkájukban / magánéletükben megújulni, változni vágyó 30-40-es nőknek nyújtok életvezetési támogatást. Legfőbb munkaterületek: munka-magánélet egyensúlya, karrierváltás, kiteljesedés a munkában, visszatérés a munkába a gyermekvállalás után, kiégés a munkában, önismeret/önértékelés, kiegyensúlyozott női szerepek, egészséges életmód. Honlapommal és a blogomban ezen célcsoport számára szeretnék hasznos tippeket, ötleteket adni, valamint érdekes cikkeket, írásokat, információkat közreadni.

Stílus és karrier

Stílus és karrier

Missziónk: tudásunkkal közreműködni a nők és férfiak személyes imázsának kialakításában, életútjuk, hivatásuk megtervezésében, pályamódosításában, és karrierük megújításában fenntartásában. Ezzel hozzájárulunk az emberek boldogulásához a magánéletükben és munkájukban egyaránt. Célunk: sikerorientált emberek stiluskommunikációjának fejlesztése.

Tuti menü