Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Női portálok képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Női portálok - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Női portálok
Keresés
Találatok száma - 17 db
Értelmes Nők Lapja

Értelmes Nők Lapja

'Volt gyerekszobánk...' Nem vagyunk feministák, szeretjük a férfiakat. :) A lapot azért hoztuk létre, hogy olyan témákat is elétek tárjunk, amik a bulvár- és női sajtóból kimaradnak/kimaradtak. Nem állandóan a 'trendi celebekről' akarunk olvasni, vagy hogy kit kivel csaltak meg. Sőt, ezekről egyáltalán nem szeretnénk sem tudomást szerezni, sem írni. Miért gondolják úgy a különböző lapok szerkesztői, hogy a nőket ilyen és ehhez hasonló témákkal lehet csak megfogni. Hiszen ezeket a híreket maga a bulvársajtó gyártja! Valóságtartalmuk szinte semmi, értékük egyenlő a nullával, mondanivalójuk csupán a kibeszélésre korlátozódik. Minket azon nők érdekelnek, akik álmodnak, tesznek, tanulnak, tapasztalatokat szereznek és osztanak meg velünk mindennapjaikról. Híreket hozunk a tudomány, a művészetek, a zene, a humor és a technika világából, valamint egyéb, minket, nőket érintő kérdésekről. Lapunkat természetesen férfiaknak is ajánljuk, hiszen fontos, hogy jobban megismerhessenek bennünket. Kérdezünk, válaszokat keresünk, néha még értetlenkedünk is. Célunk az, hogy értelmes olvasnivalót szolgáltassunk azok számára, akik nem kívánnak lealacsonyodni a bulvársajtó szintjére.

Esküvő megszervezésének menete

Esküvő megszervezésének menete

A tervezgetést és a szervezést szeretnénk megkönnyíteni, bemutatjuk, hogy az esküvő előtt mire kell gondolni, mivel kell foglalkozni... Mikor és hogyan induljatok neki a szervezésnek ha megvolt a romantikus lánykérés és eldöntöttétek összekötitek életeket. Sok - sok tennivaló, intézkedés és szervezés, összehangolás vár Rátok ebben az időszakban.

Femina - Ízig-vérig nőknek!

Femina - Ízig-vérig nőknek!

A Femina Magyarország második leglátogatottabb női portálja. Újító megoldásai, ingyenes programjai és szolgáltatásai tükrözik a www.femina.hu fontos szerepét a női site-ok piacán. A hirdetők számára egyedülálló megjelenést kínál, hiszen itt meddőszórás nélkül, pontosan körülhatárolt célcsoportot érhetnek el.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Harmonet

Harmonet

Az internet legharmonikusabb pontja szlogennel 1999-ben kezdte meg működését az első, nőknek szóló magyar nyelvű portál, a HarmoNet. Az online újságírás ekkoriban még főleg a férfiolvasókra koncentrált, így a magyar weben úttörőnek számított a nőket célzó HarmoNet, amely a kezdeti időkben a cikkeken kívül főként asztrológiára és eköré épített szolgáltatásokra koncentrált. A HarmoNet a hazai online piacon elsőként, még 1999-ben elindította ingyenes, internetes tanácsadási szolgáltatását, majd 2000-ben (a magyar weben szintén elsőként) létrehozta az azóta is töretlen népszerűséggel működő Harmóniakártyát, amely az auditok szerint ma is legnépszerűbb hírlevél alapú jósda. 2002-től Mindenkinek, akinek lelke van mottóval az oldal arculatot váltott és még nagyobb hangsúlyt kapott a minőségi magazintartalmak előállítása. 2002-től a HarmoNeten megjelenő cikkek szakmaiságáért nem csak újságírók, hanem ismert, neves szakértők felelnek. A HarmoNet mindig kiemelt figyelmet fordított az oldalon megjelenő cikkek, elemzések szakmai hitelességére és minőségére.

Impulser Magazin - egészség-életmód portál

Impulser Magazin - egészség-életmód portál

Impulser Magazin - egészség-életmód portál. Tippek, tanácsok, érdekességek naponta frissülő oldalunkon! Kozmetikumokról, táplálkozási tanácsokról, lakberendezési tippekről, egészségesen élő hírességekről, szép városokról, különböző mozgásformákról, gyógymódokról és még sok minden másról olvashat magazinunkban. Felveheti a kapcsolatot a szerkesztőkkel, és e-mailben teheti fel kérdéseit, hozzászólásait. Csatlakozhat az oldalt kedvelők táborához, és követhet bennünket Facebook-on is!

La femme magazin

La femme magazin

A La femme magazin azoknak a tág érdeklődési körrel rendelkező nőknek szól, akik szeretnének minőségi, és tartalmas kikapcsolódásban részesülni a benne rejlő cikkek elolvasásával. A negyedévente megjelenő La femme, immár online verzióban is elérhető, rendszeresen frissülő, aktuális témáival várja olvasóit!

Lexi

Lexi

Üdvözlünk mindenkit a Lexi megújult oldalán. Az elmúlt időszakban lelkes stáb jött létre azért, hogy színvonalas cikkeket írjunk, érdekes, titeket érdeklő témákat boncoljunk. Remélem oldalunk része lesz mindennapotoknak és megállja majd helyét az, hogy Lexi barátnőd ajánlásával. Lájkold az oldalt és nyerj értékes könyvcsomagot. Hasznos tippek nőknek nőktől. Azok a témák amik igazán érdeklik a nőt: párkapcsolat, egészség, szellem, sikeres nők, babavilág, kreatív dolgok, szórakozás és még sok érdekes téma.

MeNő - női portál

MeNő - női portál

A meno.ro 2006 áprilisa óta működő női portál. Jelenleg napi 2000 egyedi látogatónk van 85%-ban Magyarországról, 15%-ban Erdélyből. Tematikánk lefedi a divat, egészség, fitnessz, gasztronómia, utazás, gyermeknevelés, divat, szex lakberendezés témaköröket, és két tematikus blogot is működtetünk,a Babanaplót és Nono Blogját. Leglátogattottabb cikkeink a divat, szépség és gyermeknevelés témába tartoznak.

netBarátnő

netBarátnő

Mindenről másként, mindenről nyíltan - ebben a szellemben próbáljuk magazinunkat hónapról hónapra összeállítani. Igyekszünk nyitottak lenni, merev szabályok nélkül írni, a társadalmi előítéleteket mellőzve, őszintén szólni a bennünket érintő dolgokról. Magazinunk megpróbál hidat képezni a nők között, hogy jobban meg tudjuk ismerni egymást, ezért - terveink szerint - fokozatosan háromnyelvűvé (magyar, angol, szlovák) változunk. A netBarátnő azzal a céllal jött létre, hogy internetes barátnője legyen mindenkinek, aki az oldalt felkeresi. Ugyanolyan nyíltan szólunk cikkeinkben, mint ahogy az igazi barátnők szoktak egymással beszélgetni. Nyitottak, őszinték, természetesek vagyunk, nem tűrjük a korlátokat, és sem a merevséggel, sem az álságossággal nem vagyunk jóban.

Hirdetés
Nő vagyok

Nő vagyok

Diéta, szépség, szerelem, nyereményjáték, ezotéria - ez mind-mind fontos a nőknek. Ha színvonalas, érdekes olvasmányra vágysz, ha érdekelne az újdonságok és a trendek, ha részt vennél nyereményjátékokon... Ha érdekel az ezotéria, ha nem csak a regényekben foglakoztat a szerelem, ha a szépség fontos számodra - magadon és környezetedben, ha a diéta lassan életformáddá válik... Ha a mozgás néha nehezen megy, ha nem tudod, mit főzz este, ha érdekel, mi zajlik a lelkedben - és az övében...Ha egyszerűen csak nő vagy...Akkor nővagyok.hu... A nővagyok.hu oldal az önmagára odafigyelő, tudatos, nőiségére büszke nők lapja. Tematikájában az életmódtémák vezetnek, de természetesen nem maradhatnak ki olyan népszerű, és minden nőt érdeklő területek sem, mint a szerelem és a sztárok. A fogyókúra, egészséges táplálkozás, mozgás hármasa azt a célt szolgálja, hogy az olvasók valóban jól érezzék magukat a bőrükben. A Psziché és a Szerelem, szex, Ezotéria rovatok a lelki egyensúlyhoz segítenek hozzá, a Stílus és a Sztármódi pedig megkoronázza a portált - igazi nőiességgel, mint a smink egy szép nőt.

Női Pont, női online magazin

Női Pont, női online magazin

A Női Pont online magazin egy nőknek szóló internetes újság mindenféle témában, ami a nőket érdekelheti és hasznos lehet számukra: divat, gasztronómia, anyasággal kapcsolatos témák, lelki problémákkal és tematikákkal foglalkozó cikkek. Szó esik karrierépítésről is és programajánló rovattal is rendelkezünk. Magazinunk napról napra bővül, minden nap legalább egy darab új cikk kerül nyilvánosságra. Tekintse meg Ön is, olvasson bele: relaxációs és egyéb wellness témákról is olvashat, melyek kényeztetik testét-lelkét!

Nők Lapja Cafe

Nők Lapja Cafe

A Nők Lapja a legnagyobb tradícióval rendelkező női heti tömeglap. A méltán népszerű, már csaknem 70 éves márka online kiterjesztéseként 2001-ben útjára indított Nők Lapja Cafe az internetező nők találkahelye, női információs és problémamegoldó központ. A legnagyobb női online közösség gyűjtőoldala. A látogatók itt megbeszélhetik problémáikat, segítséget kapnak, ismerkedhetnek, megoszthatják véleményüket egymással, a site vendégeivel, szerkesztőivel valamint a szaktanácsadókkal is. Egy igazi barátnős site. A portál indulása óta stabil piacvezető szerepet tölt be a női portálok között látogatottság és ismertség tekintetében.

Nőkorszak

Nőkorszak

A nőkorszak.hu olyan öntudatos, széles látókörű nőknek szól, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől, akik tudják, hogy merre haladnak, de legalábbis törekednek rá, hogy megtudják. Olyan nőknek írunk, akik nem a tévés és netes jósdákon keresztül keresik az élet értelmét, hanem tesznek az álmaik eléréséért. Bennünket azok olvasnak, akiket a bulváron és a divaton kívül érdekel a világ összes izgalmas, érdekes, vagy akár felháborító történése, akik szívesen olvasnak női, de nem habos-babos történeteket, és akik örülnek, ha egy-két humoros, vagy éppen vesébe látó mondattal feldobják a napjukat. Azoknak szól az oldalunk, akik szívesen veszik a praktikus ötleteket, a mustrákat, a könnyen, gyorsan elkészíthető ételek receptjeit, és fontosnak tartják, hogy az egészség, vagy a gyereknevelés tárgykörében tapasztalt, szakértő cikkírók véleményét olvashassák. Azoknak hoztuk létre ezt a portált, akik nem várják el, hogy vattába csomagoljuk őket, kedvelik az őszinteséget, és nem napi 24 órában szeretnének rózsaszín felhőkön ücsörgő angyalkák mosolyában sütkérezni. (Mert időnként azért az is kell, mi is tudjuk.)

Ötvenen túl - Élvezd a korodat!

Ötvenen túl - Élvezd a korodat!

Az első internetes portál az ezüst évek örömeiről. Ötvenen túliak... Egy 3,5 milliós, növekvő számú és vásárlóerejű csoport, akiknek negyvenegy százaléka érettségivel vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Méghogy ne lennének megszólításra érdemesek? Egy felmérés szerint a 45 év feletti nők 91 százaléka úgy gondolja, elérkezett az idő, hogy a társadalom megváltoztassa előítéleteit az idősödéssel kapcsolatban!

Pinky

Pinky

Vicces weboldal lányoknak, csajoknak, nőknek. Minden ami szerintünk, lányok szerint vicces lehet. Böfögő, röfögő pasi humor helyett vicces babák és állatok, romantikus, főzős vagy épp dögös pasis képek és videók. Adoniszi testtel megáldott dögös pasik képeit, aranyos, vicces pózban elkapott babák humoros feliratokkal, csajos, neten játszható flash játékok és rengeteg téma, ami lányokat, csajokat, nőket szórakoztathat. Nézz körül, ha jól akarsz szórakozni, nevetni mellőzve az otromba humort. Kellemes időtöltést!

Timi a pácban

Timi a pácban

Egy dolgozó anyuka szélmalomharca a mindennapokkal. Az útkeresés alatt segíti a Kopasz Szakács gyors vacsoratippekkel, 30 perces receptekkel, a stylist, aki segíti újragondolni a ruhatárát, a pszichológus, aki a lelki hullámvasútonn vezeti, a belsőépítész, aki megreformálja és kialakítja a nagybetűs Teret és még sokan mások. Hétköznapi gondok, gyors megoldások, kicsit sem merev stílusban.

Trendi mami

Trendi mami

Trendimami, az anyukák titkos szigete. A honlap túlhajszolt, vagy éppen csak bizonytalan anyukáknak szól, akik szeretnének a lehető legjobban megfelelni az életük minden területén. Segítséget kaphatnak a karrierjük egyengetéséhez, amit nem kell feladniuk attól, mert gyerekeik vannak, a gyermekeik körül felmerülő problémákhoz, vagy ahhoz, hogy óvhatják meg házasságukat, miközben szinte elrohan mellettük az élet. A Trendimami praktikus tanácsokkal szolgál minden témában, ami egy igazi dolgozó anyukát foglalkoztathat. S mellette még szórakoztató, érdekes írásokkal is találkozhatnak az olvasók, hozzájuk hasonlóan elfoglalt anyukákról.

Tuti menü