Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Párkapcsolat képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Párkapcsolat - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Párkapcsolat
Keresés
Találatok száma - 18 db
5 nőtípus...aki tönkreteheti párkapcsolatodat

5 nőtípus...aki tönkreteheti párkapcsolatodat

Ha mondjuk Angelina Jolie megkörnyékezné szíved választottját, valószínűleg nehéz lenne kedvesednek teljes érdektelenséget mutatnia. A valóságban viszont nem a szexis színésznőtől kell tartanod. A közvetlen környezetedben élő nőszemélyek komolyabb veszélyt jelenthetnek kapcsolatodra. Még azok is, akikről talán nem is gondolnád...Az anyósjelölt - Minden férfi életében meghatározó szerep jut az első nőnek, azaz az édesanyának. Ő az, aki mindig jelen lesz életében, korától, családi állapotától függetlenül. Akár azt hiszed, jól ismered anyósjelöltedet, akár csak pár alkalommal találkoztál vele, jó lesz óvatosan kezelni. A fiús mamák nagyon ravaszak tudnak lenni...

50 felett -  Randi

50 felett - Randi

Találja meg a boldogságot 50 éves kor felett is! Weboldalunk, a Társkereső 50 felett, az 50 feletti korosztály számára kínál társkeresési lehetőséget. Oldalunk közösségi oldalként is funkcionál, lehetőség van blog írására,fórum vagy chat használatra, kedvenc zenék, videók megosztására is, s mindezt az otthon kényelméből. Regisztrált tagjaink egymásra találását programok, rendezvények színesítik s mélyítik el. Nálunk 40 éves kor felett ingyenes a regisztráció! Tekintse meg internetes oldalunkat a további információkért a tarskereso-50-felett.hu címen, legyen Ön is tagunk és találja meg párját és a közös boldogságukat 50 éves kor felett is!

A biztos randi - Randivonal társkereső

A biztos randi - Randivonal társkereső

Hiányzik valaki az életedből? Párt keresel? A Randivonal.hu társkereső az, ahol Te is megtalálod az igazit! A Randivonal társkereső egyedi, személyre szabott ajánlórendszerével segít Neked, hogy megtaláld álmaid párját! A társkeresőben többféle keresési és kapcsolatfelvételi mód, tippek, tanácsok segítenek a hatékony társkeresésben. Regisztrálj Te is a legnagyobb magyar társkeresőbe! Adj esélyt a szerelemnek!

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Almássy Éva Társkereső Iroda Budapesten

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapesten

Színvonalas keresztény társkereső Budapest szívében! Tudjuk, hogy a társkereső oldalak kavalkádjában könnyű elveszni, ám igényes irodánk a legjobb társkereső szakértőkkel és 17 éves gyakorlati tapasztalattal segít Önnek is megtalálni az Igazit. Nemzetközi, diplomás és egyéb speciális párkereső szolgáltatások, 50 éven felülieknek is. Az ismerkedés és a társkeresés soha nem volt ennyire egyszerű! Megbízható segítség, diszkrét csapattól, személyre szabottan ? hogy álmai partnere végre a valósága részévé válhasson!

Hűtlenkedés: a nő az érzelmi megcsalásra, a férfi a sze

Hűtlenkedés: a nő az érzelmi megcsalásra, a férfi a sze

A féltékenység éppúgy érinti a nőket, mint a férfiakat, a nemek azonban eltérően ítélik meg azt. A nők számára az érzelmi megcsalás súlyosabb vétek, míg a férfiak a szexre érzékenyebbek. A kutatók sokáig evolúciós okokat véltek a jelenség hátterében, de tévedtek - derül ki egy friss tanulmányból. Az eddigi elképzelés a nemek történelmi szerepköreiből fakadt. A férfi számára nagy evolúciós jelentőséggel bírt, hogy asszonya testileg hű maradjon hozzá, ugyanis csak így lehetett biztos abban, hogy az általa eltartott gyermek az övé. A nők ugyanakkor elsősorban a férfi érzelmi hűségére tartottak igényt, hogy megőrizzék gondoskodását. Amit a testével művelt, az nem érintette érzékenyen őket.

igazából Szerelem

igazából Szerelem

Sarkadi Kriszta, az új kapcsolati minták hírnökeként abban támogat, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem. Írásainak útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy megérkezz a szerelem varázslatos birodalmába. Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat - egy 80 oldalas párkapcsolati kézikönyvet -, melyet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját 'boldogságreceptedet', és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolataidban.

Life coaching- Életvezetési tanácsadás

Life coaching- Életvezetési tanácsadás

Életviteli problémákkal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Szakterületeim: párkapcsolati problémák, szinglisség, életközépi válság. A life coaching során célirányos kérdések, feladatok, önismereti játékok segítségével segítem Önt, hogy megtalálja életviteli nehézségeire a megoldást. Ha elakadt a párkapcsolat útvesztőiben, úgy érzi, hogy eltávolodtak egymástól, nem találják a közös hangot, kialudt a tűz, nem együtt, hanem egymás mellett élnek, ne adja fel! A megoldás Önben rejtőzik, én pusztán segítem felszínre hozni, egy belső utazásra invitálom, ami minőségi változást hoz az életébe.

Párguru Társkereső

Párguru Társkereső

Egy online társkereső minden korosztálynak (fiataloknak és felnőtteknek), olyan szinglik részére, akik többre vágynak egy futókalandnál, és komoly kapcsolatot szeretnének, hogy megtalálják a nagy Őt! Ha kíváncsi vagy társkeresőnk egyedi módszereire, akkor kérlek tekintsd meg honlapunkat, és szerezz részletesebb információkat társkeresőnkről!

Párkapcsolati mediáció: Válás és késdobálás helyett békés megyegyezés!

Párkapcsolati mediáció: Válás és késdobálás helyett békés megyegyezés!

A mediátor elfogulatlan, semleges személy, aki vitás, konfliktusos eseteknél közvetítőként lép fel. Legyen szó párkapcsolati konfliktusról, házassági krízisről vagy válásról. A mediátor feladata, hogy a felek közötti kommunikáció elősegítésével a konfliktusokat feloldja, és mindkét fél számára elfogadható megegyezést érjenek el. A mediáció eredményes módszer a házassági, párkapcsolati krízisek rendezésében. Elősegíti például, hogy válás esetén egy elhúzódó bírósági eljárás helyett gyorsan konszenzusra jussanak a házastársak a vagyonmegosztással, a gyermekelhelyezés kérdésével kapcsolatban. A mediáció elősegíti a felek válás utáni együttműködését, különös tekintettel a gyermekekre. A mediáció megoldást jelenthet egy egyszerű kamasz-szülő viszony, vagy generációs problémák kezelésében.

Hirdetés
Pszichofeszek - Párkapcsolati terápiák

Pszichofeszek - Párkapcsolati terápiák

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső. A rendelőben dolgozó szakemberek szemléletében elsődleges az egymással történő együttműködés, amely egy adott probléma több oldalról való vizsgálatát teszi lehetővé. Szeretettel várjuk azokat, akik úgy érzik életükben elakadást tapasztalnak, vagy csupán a lelki egészségük megőrzésével kívánnak foglalkozni.

Randevú Café Társkereső

Randevú Café Társkereső

Manapság az ember számos társkereső oldallal találkozhat az interneten és talán nehéz lehet választani, hogy melyikre is regisztráljon, hogy megtalálja élete párját. De miért is kellene választania, hiszen nem létezik olyan szabály, mely szerint ne próbálhatnánk párt találni egyszerre több társkereső oldalon is. Hiszen minél több társkeresőn keresgélünk a regisztrált felhasználók között annál nagyobb az esélye, hogy megtaláljuk azt a személyt akivel jó esetben, akár teljes hátralévő életünket leélhetjük. Ezért ajánlok most neked egy új, nem rég indult, de ennek ellenére dinamikusan fejlődő társkereső oldalt, a Randevú Cafét. Ha te is egy igaz társra vágysz, de nem tudod hol találhatnál rá, akkor próbáld ki a Randevú Café társkereső oldalt, hátha az ?igazi? is nálunk regisztrált.

Randizz velünk!

Randizz velünk!

A Duals Társkereső valós arcukat, életüket a klubtagság első pillanatától felvállaló párkeresőknek nyújt segítséget. Diplomás társat keres? Randi lehetőségekre vágyik? A Duals randevú lehetőségekkel, programokkal, valós társkeresőkkel várja! A randevúszervezés mellett társközvetítő tevékenységünk alapja a spontán ismerkedés elősegítése, igényes programok, társkereső utazások, bulik, karaoke-estek, kulturális programok szervezésével.

Stresszoldás One Brain módszerével

Stresszoldás One Brain módszerével

A kineziológia egy gyengéd stresszoldás One Brain módszerével, amikor a test izmain keresztül kommunikálunk az aggyal. Az alkalmazott kineziológia alapja az egészség háromszöge, melynek alkotóelemei a strukturális/fizikai, táplálkozási/kémiai és érzelmi/mentális területek. Minden összetevő hatással van az összes többire. Az alkalmazott kineziológiában az izomteszt segítségével felmérjük a személy állapotát, megkeressük a test egyensúlyhiányait, kiválasztjuk a megfelelő korrekciót, majd újabb izomtesztekkel ellenőrizzük, hogy hatékony volt-e a kezelés.

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Változni és változtatni akarnak, aminek a forrását elsősorban önmagukban keresik. Segíteni tudok: stressz, szorongás, pánik, alvászavar, önértékelési zavarok, párkapcsolati és gyermeknevelési problémák megoldásában Konfliktuskezelő csoport: Hogyan mondjunk nemet? - Önérvényesítést tanulhat a magabiztosabb fellépésért Szabóné Suri Irén, pszichológus, pár- és családterapeuta, pszichodráma-vezető

Szeret akkor is, ha elalszik mellettem?

Szeret akkor is, ha elalszik mellettem?

Talán nincs is olyan párkapcsolat, melyet legalább egyszer ne tépázott volna meg a férfiak egy nagyon jellegzetes viselkedése. Többségük ugyanis szeretkezés után alig néhány perccel mély álomba zuhan. A hölgyek ilyenkor még simogatásra, kényeztetésre, kedvesen elsuttogott vallomásra vágynának. Bizony lehangoló, ha a férfi ilyenkor hátat fordítva elalszik, netán még horkol is. Különösen a fiatal nőket bántja, ha párjuk úgymond nem törődik velük. Mert míg a férfi lelkét béke és nyugalom szállja meg, az ölelkezést követő üresség a hölgyekben olykor bizonytalanságot kelt.

Társkeresés mesterfokon - Társvadász

Társkeresés mesterfokon - Társvadász

Egyediség, diszkréció, különleges életkörülmények, felvállalni nem akart egyedüllét, magas presztízs, társadalmi elismertség miatti magányosság, korábbi rossz tapasztalatok, bizalomhiány - ezek mind állhatnak az Ön sikeres társra találásának útjában. Minderre gondoltam, amikor létrehoztam az ismerkedési és társtalálási lehetőségek széles tárházát Magyarországon.

Társkereső, társkeresés

Társkereső, társkeresés

Diplomás Társkereső, Társkeresés: Aktualitások, randitippek, társkeresés praktikák, közös programok. Amennyiben diplomás társra szeretne találni, ne várjon tovább, ne hezitáljon, döntsön és vágjon bele! A PRESTIGE Professzionális társkereső nem telefonszámokat közvetít, összeillő, azonos értékrendű fiúk-lányok, hölgyek-urak egymásra találását segíti!

Tuti menü