Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szingli - lenni vagy nem lenni? képes leírás - Női oldalak, női témák.tlap.hu
részletek »

Szingli - lenni vagy nem lenni? - Női oldalak, női témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noi.tlap.hu » Szingli - lenni vagy nem lenni?
Keresés
Találatok száma - 4 db
A szakítás utáni állapotok

A szakítás utáni állapotok

A szakítást követően több különböző fázison megyünk keresztül, melyek hossza egyénenként változó (néhány naptól néhány hónapig), és sorrendjük is felborulhat. Érzelmi hullámzásaidtól ne rémülj meg, ez természetes folyamat, mely segíti a gyógyulásodat! 1. Kétségbeesés - Az első néhány hétben el sem akarod hinni, hogy ez veled történik. Kétségbe vagy esve, bármelyik percben elsírod magad, mely még inkább megrémít, mert a teljes reménytelenség érzése hatalmasodik el rajtad.

Így nyaralj, ha szingli vagy!

Így nyaralj, ha szingli vagy!

Már előre rettegsz a nyártól, mert szingliként fogod a szabadságod tölteni? Ne ess kétségbe! Vágj bele bátran a nyaralásba - lássuk, hogyan! Pszichológus szakértők szerint az egyedülálló nők többsége elsősorban wellness nyaralást, kulturális kikapcsolódást választ, vagy valamilyen kreatív elmélyedést kínáló egy-két hetes kurzusra fizet be. A férfiak ezzel szemben olyan nyaralást választanak, ahol lehetőség van a sportolásra és az extrém kalandokra. Tipp: - Ha életed párját keresed, fontold meg az úti célt. Az biztos, hogy kalandtúrákkal egybekötött utazáson olyan élményekben lesz részed, mint eddig soha. Arról nem is beszélve, hogy megtalálhatod a nagy Ő-t. - Úti cél kiválasztásakor Velence, a Maldív-szigetek, a Seychelle-szigetek vagy más nászutas helyek szigorúan tabuk. Hacsak nem akarsz minden utcasarkon szerelmesen andalgó párokba botlani?

Randi Társkereső Portál

Randi Társkereső Portál

Randi társkereső az online párkereső. Online internetes társkeresés, ismerkedés a megfelelő partner megtalálásához és egy új párkapcsolat megteremtéséhez. Képek és videok segítenek megtalálni új randi partnered egy sikeres randevú létrehozásához. A fórum segítségévek megoszthatod gondolataidat a társkereső tagokkal. Az online chat segít az azonnali kommunikáció megteremtésében.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Történetbolt - Egyedülállóknak

Történetbolt - Egyedülállóknak

Amikor már épp kezdjük elveszíteni a reményt. Amikor a legjobban vágyunk bátorításra. Talán ma este pont egy ilyen történetre van szüksége? A Történetboltban biztosan megtalálja az igazit! Az online rendelésnek és a bankkártyás fizetésnek hála, a lehető leggyorsabban olvashatja is a kiválasztott művet.

Tuti menü